Infratréner

         

 


Nyitva tartás, időpontfoglalás:

Előzetes bejelentkezés szükséges, az alábbi elérhetőségek egyiké

Recepció
+36 70 7723721
recepcio@madarfeszekakademia.hu

Hatásmechanizmus:

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.

Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium), és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszer-maradványok, stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó, és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Személyre szabott edzés:

Az InfaTrainerrel végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével, vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést, és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat, vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

Működési elv:

Az új wellness gép, az InfraTrainer egy olyan fekvőkerékpár, mely Philips által fejlesztett Vitae infra vonalsugárzók, és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infra sugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket, és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A Magnetvital System ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti, és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

Az infra fény hatásai:

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Forrás:
http://www.infratrainer.hu/

Áraink, bérleteink: 
(az áraink 2020.03.01.-től érvényesek)

20 perces program:

 • Próba: 2.500 Ft
 • 1 alkalom: 3.000 Ft
 • 5 alkalmas bérlet (1 hónapig érvényes): 14.000 Ft
 • 10 alkalmas bérlet (2 hónapig érvényes): 26.000 Ft

30 perces program:

 • Próba: 3.000 Ft
 • 1 alkalom: 3.500 Ft
 • 5 alkalmas bérlet (1 hónapig érvényes):  16.000 Ft
 • 10 alkalmas bérlet (2 hónapig érvényes):  30.000 Ft

50 perces program:

 • Próba: 3.500 Ft
 • 1 alkalom: 4.000 Ft
 • 5 alkalmas bérlet  (1 hónapig érvényes): 18.000 Ft
 • 10 alkalmas bérlet  (2 hónapig érvényes): 35.000 Ft

Figyelem!
A 10 alkalmas akciós bérletek felhasználási ideje, az első kezelés időpontjától számított 2 hónap!

 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.