Teke

A Halassy Olivér Sportközpontban található tekepálya remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít családoknak, baráti társaságoknak.

A tekepálya a szabadidő eltöltésén kívül alkalmas születésnapi zsúrok, rendezvények, összejövetelek és bajnokságok lebonyolítására is. A Halassy Olivér Sportközpontban a MATESZ által hitelesített pálya és kellemes környezet várja a teke sport kedvelőit.

A tekéről:

A teke golyókkal és bábukkal űzött sport, illetve játék. A játék lényege, hogy a tekebábukat bizonyos mennyiségű gurítás után a tekegolyóval el kell dönteni a pályán.

A tekesportban két gurításfajta van: teli gurításnál minden gurítás 9 bábura történik (tehát minden egyes gurítás után mind a 9 bábut felállítják függetlenül attól, hogy mennyit sikerült eldönteni), tarolásnál viszont addig kell gurítani a bábukra, amíg mind a 9 el nem dől, és csak ezután állítják fel a bábukat. A versenyeken meghatározott számú teli gurítás és tarolás van (vegyes gurítás). A verseny mindig teli gurítással kezdődik, melyet ugyanannyi számú tarolás követ.

Tekepályánk 1800.-/ óra /pálya áron bérelhető. Fizetés személyesen az érkezés előtt a recepción lehetséges.

Tekepálya foglalása telefonon a 06-1-3692118, 06-70-7723721 telefonszámokon, illetve az itt található IDŐPONT FOGLALÁS gomb segítségével. Ha ezt a lehetőséget választja, akkor válassza ki a dátumot és a kezdő időpontot. Csak a még szabad órák közül választhat, a többi időpont inaktív. A megjegyzés rovatba írja bele, hogy mennyi időre szeretné kibérelni, és azt, hogy egy vagy mindkét pályát. Töltse ki az adatait is. A megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás, amint kollégáink rögzítik azt.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.